Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Mumkin Pumpkin (mumkinpumpkin.ro)

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului Mumkin Pumpkin (mumkinpumpkin.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii produsului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Mumkin Pumpkin (mumkinpumpkin.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. In acest caz, costul transportului reprezentand retur va fi suportat de catre consumator.

Administratorul Mumkin Pumpkin (mumkinpumpkin.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Mumkin Pumpkin (mumkinpumpkin.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului Mumkin Pumpkin (mumkinpumpkin.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Mumkin Pumpkin (mumkinpumpkin.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul Mumkin Pumpkin (mumkinpumpkin.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Mumkin Pumpkin (mumkinpumpkin.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@mumkinpumpkin.ro

Livrare produselor si termen de retur

In cazul in care se constata ca numarul de telefon este incomplet/gresit, nu exista nr de casa/strada, nu a fost completat numele destinatarului sau alte detalii necesare in vederea efectuarii livrarii in bune conditii a coletului, va vom contacta telefonic si/sau prin email pentru a va solicita completarile necesare. Comanda care necesita clarificari asupra datelor de livrare va fi expediata numai dupa primirea informatiilor complete/corecte de la destinatar. Termenul de asteptare a informatiilor complete este de 2 zile lucratoare si, in lipsa primirii lor, comanda va fi anulata.


Pentru comenzile cu date complete si corecte de livrare, veti primi coletul la adresa indicata de dumneavoastra si veti achita suma ramburs (daca este cazul) curierului.

Retururile :

Conform art. 9 din Ordonanta de Urgenta nr. 34 din 2014 aveti la dispozitie 14 zile de la primirea produsului pentru a va exercita dreptul de retragere, adica sa returnati produsul fara a va justifica decizia. 

Fata de dreptul de retragere mentionat mai sus SC MINTMILL FASHION SRL va ofera posibilitatea sa returnati produsele achizitionate din magazinul www.mumkinpumpkin.ro pentru o perioada de 30 de zile de la data primirii comenzii. Prin urmare, termenul total de retur in magazinul nostru online este de 30 de zile.

Va rugam sa ne anuntati inainte de intentia de retur, prin telefon sau e-mail. Se accepta retur toate produsele comercializate pe site-ul www.mumkinpumpkin.ro

- Stickerele si cartile cu stickere trebuie sa se afle in aceeasi stare in care le-ati primit (nedezlipite de pe hartia suport, neindoit, nesifonat, fara urme de murdarie, zgarieturi).


In cazul in care doriti sa il returnati prin curierul nostru, costul transportului de retur este de 15 lei. Daca ati optat pentru rambursarea sumei platite la cumparare si produsul pe care l-ati returnat indeplineste conditiile de retur, vom returna banii in contul specificat de Dvs prin e-mail sau pe card, daca ati platit cu cardul. Banii vor fi vizibili in contul sau pe contul cardului in maxim 14 zile calendaristice. Returnam doar contravaloarea produselor (nu si contravaloarea costului de transport).

Comenzi neprimite din cauza datelor de livrare gresite (numar telefon, adresa de livrare, etc) - Daca doriti sa va retrimitem un colet returnat de curier pe motivul de mai sus, va vom solicita plata in avans a comenzii (prin transfer bancar) si a unui cost de transport de 15 lei. Comanda va fi introdusa in sistem de administratorii magazinului (dupa corectarea informatiilor de livrare) iar plata va fi efectuata in baza facturii ce va va fi transmisa prin e-mail. Ne rezervam dreptul de a anula comenzile persoanelor care nu doresc sa respecte aceasta politica a magazinului.

Produse cu defecte: In cazul in care ati primit un produs cu defect, va rugam sa ne transmiteti un e-mail cu poze demonstrative la contact@mumkinpumpkin.ro. Produsele cu defecte vor fi inlocuite cu alte produse identice fara defect (in limita stocului disponibil) sau alte produse similare (in limita pretului produsului cu defect). Va vom solicita sa ne transmiteti prin curier produsul defect. In acest caz, pentru remedierea situatie, SC MINTMILL FASHION SRL va suporta costul transportului pentru inlocuirea produsului.

Va rugam sa verificati datele de livrare in e-mail-ul de confirmare a comenzii si sa ne anuntati imediat ce ati observat o eroare, pentru a evita returnarea coletului din motivul de mai sus.

  
  


  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  


  

Marturiile clientilor

 

Multumim pentru stickerele vesele, suntem foarte incantati, dar mai ales baietelul nostru. Simplu de aplicat si distractiv, calitative si de...

Marcela

Vezi mai multe marturii