Livrare

Mumkin Pumpkin (mumkinpumpkin.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare (doar pe teritoriul Romaniei):

Va multumim pentru intelegere.

  • Curier Cargus, Livrare in 3-5 zile lucratoare (cu exceptia perioadelor in care magazinul este in vacanta), Livrare GRATUITA pentru produse cu valoare mai mare de 250 lei. Pentru comenzi mai mici de 250 lei costul transportului este de 18 lei.

Predam coletul curierului cel tarziu a doua zi lucratoare de la efectuarea comenzii si numai dupa o verificare prealabila a datelor de livrare completate de Dvs.

In cazul in care se constata ca numarul de telefon este incomplet/gresit sau nu raspunde nimeni/este invalid/inchis, nu exista nr de casa/strada, nu a fost completat numele destinatarului sau alte detalii necesare in vederea efectuarii livrarii in bune conditii a coletului, va vom contacta telefonic si/sau prin email pentru a va solicita completarile necesare. Comanda care necesita clarificari asupra datelor de livrare va fi expediata numai dupa primirea informatiilor complete/corecte de la destinatar. Termenul de asteptare a informatiilor complete este de 1 zi lucratoare si, in lipsa primirii lor, comanda va fi anulata.


Pentru comenzile cu date complete si corecte de livrare, veti primi coletul la adresa indicata de dumneavoastra si veti achita suma ramburs (daca este cazul) curierului.

Retururile :

Conform art. 9 din Ordonanta de Urgenta nr. 34 din 2014 aveti la dispozitie 14 zile de la primirea produsului pentru a va exercita dreptul de retragere, adica sa returnati produsul fara a va justifica decizia. 

Fata de dreptul de retragere mentionat mai sus SC MINTMILL FASHION SRL va ofera posibilitatea sa returnati produsele achizitionate din magazinul www.mumkinpumpkin.ro pentru o perioada de 30 de zile de la data primirii comenzii. Prin urmare, termenul total de retur in magazinul nostru online este de 30 de zile.

Va rugam sa ne anuntati inainte de intentia de retur, prin telefon sau e-mail. Se accepta retur toate produsele comercializate pe site-ul www.mumkinpumpkin.ro , cu exceptia produselor realizate la comanda.

Stickerele pentru care nu se solicita selectarea culorii, marimii sau mesajului personalizat si cartile cu stickere trebuie sa se afle in aceeasi stare in care le-ati primit (nedezlipite de pe hartia suport, neindoit, nesifonat, fara urme de murdarie, zgarieturi).

- Lenjeriile de pat, prosoapele si halatele de baie trebuie sa se afle in aceeasi stare in care le-ati primit (in ambalajul original), neutilizate (spalate, murdare, etc).

- Cartile si Tablourile trebuie sa se afle in aceeasi stare in care le-ati primit (fara pagini sau colturi indoite)

- Ramele foto si celelalte produse din categoria Decoratiuni Casa trebuie sa se afle in aceeasi stare in care le-ati primit (geam intact, ambalaj original)

Produsele realizate la comanda, conform specificatiilor clientului (marime, culoare, mesaj sau nume personalizate etc) nu se pot returna conform legislatiei in vigoare. Produsele de tip stickere si alte produse personalizate facute pe comanda nu pot fi returnate.

Returnarea produselor la comanda si inlocuirea acestora se face pe cheltuiala mumkinpumpkin.ro in cazul in care:

1) In comanda clientul a transmis o dimensiune iar clientul a primit alta.

2) In comanda clientul a transmis o culoare anume iar expeditia a fost facuta pe alta culoare.

3) Clientul poate solicita in cele doua cazuri de mai sus inlocuirea gratuita a comenzii fara costuri suplimentare sau returnarea integrala a banilor in termen de 14 zile.


Pentru situatiile de retur, in cazul in care doriti sa il returnati prin curierul nostru, costul transportului de retur este de 18 lei. Daca ati optat pentru rambursarea sumei platite la cumparare si produsul pe care l-ati returnat indeplineste conditiile de retur, vom returna banii in contul specificat de Dvs prin e-mail sau pe card, daca ati platit cu cardul. Banii vor fi vizibili in contul sau pe contul cardului in maxim 14 zile calendaristice. Returnam doar contravaloarea produselor (nu si contravaloarea costului de transport).


In cazul in care doriti sa il returnati prin curierul nostru, costul transportului de retur este de 18 lei. Daca ati optat pentru rambursarea sumei platite la cumparare si produsul pe care l-ati returnat indeplineste conditiile de retur, vom returna banii in contul specificat de Dvs prin e-mail sau pe card, daca ati platit cu cardul. Banii vor fi vizibili in contul sau pe contul cardului in maxim 14 zile calendaristice. Returnam doar contravaloarea produselor (nu si contravaloarea costului de transport).

Comenzi neprimite din cauza datelor de livrare gresite (numar telefon, adresa de livrare, etc) - Daca doriti sa va retrimitem un colet returnat de curier pe motivul de mai sus, va vom solicita plata in avans a comenzii (prin transfer bancar) si a unui cost de transport de 15 lei. Comanda va fi introdusa in sistem de administratorii magazinului (dupa corectarea informatiilor de livrare) iar plata va fi efectuata in baza facturii ce va va fi transmisa prin e-mail. Ne rezervam dreptul de a anula comenzile persoanelor care nu doresc sa respecte aceasta politica a magazinului.

Produse cu defecte: In cazul in care ati primit un produs cu defect, va rugam sa ne transmiteti un e-mail cu poze demonstrative la contact@mumkinpumpkin.ro. Produsele cu defecte vor fi inlocuite cu alte produse identice fara defect (in limita stocului disponibil) sau alte produse similare (in limita pretului produsului cu defect). Va vom solicita sa ne transmiteti prin curier produsul defect. In acest caz, pentru remedierea situatie, SC MINTMILL FASHION SRL va suporta costul transportului pentru inlocuirea produsului.

Va rugam sa verificati datele de livrare in e-mail-ul de confirmare a comenzii si sa ne anuntati imediat ce ati observat o eroare, pentru a evita returnarea coletului din motivul de mai sus.

Pentru mai multe informatii despre politica de retur, va rugam sa consultati si pagina Termeni si conditii.

  
    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  


  

Marturiile clientilor

 

Asta e unul din sticker-ele pe care le-am primit astazi. Sunt super incantata de el. Va multumesc pentru promptitudine, seriozitate si mai ales...

Mihaela

Vezi mai multe marturii