Instructiuni de aplicare

Autocolantul se aplica pe orice suprafata plana uscata, curata, neteda (perete, mobila, sticla, etc) si poate fi repozitionat fara a deteriora suprafata respectiva. Ideali sunt peretii zugraviti cu lavabil, cu vopsea satinata sau lucioasa, lemnul slefuit si lacuit, aparatura elecrocasnica, usi. Asteapta cel putin o luna inainte sa aplici stickerul pe un perete proaspat zugravit. 

Materiale precum betonul, suprafete nezugravite cu tencuiala, gips-cartonul, suprafete siliconate, suprafete brute, poroase, suprafete din fibra de sticla, suprafete umede, nu sunt potrivite pentru aplicarea stickerelor.

Daca ai vreo urma de indoiala in privinta rezultatului, te sfatuim sa tai o bucatica de autocolant din coala suport, acolo unde nu este model, si sa-l aplici pe perete. Dupa 24 de ore vei constata daca suprafata este potrivita sau nu. Nu aplica stickerul in apropierea unei surse de caldura, intrucat poate afecta calitatea adezivului.

1. Curata si usuca suprafata pe care urmeaza sa aplici autocolantul.

2. Se ia un sticker simpatic de la Mumkin Pumpkin. In acest caz, avem un grafic de crestere cu Winnie the Pooh.

3. Dezlipeste piesele sticker de pe hartia suport

4. Lipeste piesele pe perete asa cum se indica in fotografia care insoteste autocolantul sau, daca nu este insotit de o schema de aplicare, fii creativ si lipeste-le in orice combinatie iti place.

5. La inceput, pozitioneaza sticker-ul fara a presa puternic, pentru a te asigura ca a fost asezat pe locul dorit. 

6. Daca ai nevoie de ajutor, apeleaza cu incredere la o manuta pufoasa de bebe

6. O privire de ansamblu, ca sa ne asiguram ca sticker-ul e aliniat cum trebuie. Da, e bine!

7. Am lipit si piesele mai mici. Daca esti multumit de pozitionarea pieselor, preseaza autocolantul cu miscari dinspre mijloc spre margini pentru a-l fixa mai bine si pentru a scoate eventualele bule de aer. E gata :) 

8. Pentru a dezlipi stickerul, apuca-l dintr-un colt si trage usor in jos.

Decorare usoara!