Instructiuni de aplicare

Autocolantul se aplica pe orice suprafata plana uscata, curata, neteda (perete, mobila, sticla, etc) si poate fi repozitionat fara a deteriora suprafata respectiva. Ideali sunt peretii zugraviti cu lavabil, cu vopsea satinata sau lucioasa, lemnul slefuit si lacuit, aparatura elecrocasnica, usi. Asteapta cel putin o luna inainte sa aplici stickerul pe un perete proaspat zugravit. 

Materiale precum betonul, suprafete nezugravite cu tencuiala, gips-cartonul, suprafete siliconate, vopseaua care contine teflon, suprafete brute, poroase, suprafete din fibra de sticla, suprafete umede, nu sunt potrivite pentru aplicarea stickerelor.

Daca ai vreo urma de indoiala in privinta rezultatului, te sfatuim sa tai o bucatica de autocolant din coala suport, acolo unde nu este model, si sa-l aplici pe perete. Dupa 24 de ore vei constata daca suprafata este potrivita sau nu. Nu aplica stickerul in apropierea unei surse de caldura, intrucat poate afecta calitatea adezivului.

Cum se aplica stickerele fara folie de transfer

1. Curata si usuca suprafata pe care urmeaza sa aplici autocolantul.

2. Se ia un sticker simpatic de la Mumkin Pumpkin. In acest caz, avem un grafic de crestere cu Winnie the Pooh.

3. Dezlipeste piesele sticker de pe hartia suport

4. Lipeste piesele pe perete asa cum se indica in fotografia care insoteste autocolantul sau, daca nu este insotit de o schema de aplicare, fii creativ si lipeste-le in orice combinatie iti place.

5. La inceput, pozitioneaza sticker-ul fara a presa puternic, pentru a te asigura ca a fost asezat pe locul dorit. 

6. Daca ai nevoie de ajutor, apeleaza cu incredere la o manuta pufoasa de bebe

6. O privire de ansamblu, ca sa ne asiguram ca sticker-ul e aliniat cum trebuie. Da, e bine!

7. Am lipit si piesele mai mici. Daca esti multumit de pozitionarea pieselor, preseaza autocolantul cu miscari dinspre mijloc spre margini pentru a-l fixa mai bine si pentru a scoate eventualele bule de aer. E gata :) 

8. Pentru a dezlipi stickerul, apuca-l dintr-un colt si trage usor in jos.

Decorare usoara!

Cum se aplica stickerele cu folie de transfer

1. Dezlipeste folia de transfer de pe hartia suport (Folia de transfer este o folie transparenta lipita pe o coala alba si se gaseste separat in pachet)

2. Lipeste cu grija folia de transfer peste foaia pe care se afla stickerul (peste sticker). Preseaza bine folia peste sticker astfel incat sa se lipeasca de acesta si sa elimini bulele de aer.

3. Decupeaza cu ajutorul unui foarfec piesele sticker/modelul de sticker de pe hartia suport impreuna cu folia de transfer.

4. Dezlipeste acum folia de transfer aplicata peste sticker in asa fel incat stickerul respectiv sa ramana lipit de folia de transfer.

5. Aplica folia de transfer impreuna cu stickerul pe perete. La inceput, pozitioneaza-l fara a presa puternic, pentru a te asigura ca a fost asezat pe locul dorit.

6. Daca esti multumit de pozitionarea pieselor, preseaza autocolantul cu miscari dinspre mijloc spre margini pentru a-l fixa mai bine si pentru a scoate eventualele bule de aer.

7. Dezlipeste cu grija folia de transfer si, astfel, pe perete va ramane lipit doar stickerul.

  
  

  
  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  


  

Marturiile clientilor

 

Buna ziua, am primit comanda realizata pe site-ul dumneavoastra si suntem extrem de multumiti .Este pentru prima data cand am fost surprinsi placut...

Andrada

Vezi mai multe marturii