Contacteaza-ne

Preluare produse de la sediul nostru:

Magazinul nostru functioneaza doar online si nu avem un punct de intalnire cu clientii. Astfel, nu puteti prelua produsele pe care le comercializam de la sediul nostru. Va multumim pentru intelegere!

ATENTIE: Comenzile inregistrate incepand din data de 26 octombrie 2018 (ora 14:00) vor fi procesate si predate firmei de curierat in termen de maximum 7 zile calendaristice. Astfel, in perioada urmatoare, comenzile inregistrate in zilele de Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Sambata vor fi predate firmei de curierat in Sambata urmatoare, urmand a fi livrate la Dvs. incepand cu ziua de Luni.
De asemenea, se modifica programul de comenzi telefonice, noul interval orar fiind 19:00-21:00.
Daca doriti sa anulati o comanda, va rugam sa transmiteti o cerere, prin formularul de contact sau la adresa de email indicata mai jos.

Sugestiile tale joaca un rol important in eforturile noastre de dezvoltare, de aceea te incurajam sa ne trimiti comentarii si sugestii pertinente

  

Date contact

MINTMILL FASHION SRL

Str Delfinului 7, Bucuresti, Sector 2

Telefon: 0735645309

Email: webmaster@example.com

Numar Registrul Comertului: J40/594/23.01.2012

CUI (cod fiscal): 29572795

  
  
    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  


  

Marturiile clientilor

 

Iata si pozele noastre finale!! Mare bucurie pentru bebe Luca!! : ) Va multumim pentru promptitudine , amabilitate si seriozitate! Ne bucuram ca...

Mihaela

Vezi mai multe marturii