Livrare

Mumkin Pumpkin (mumkinpumpkin.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare (doar pe teritoriul Romaniei):

  • Curier Cargus, Livrare in 3-5 zile lucratoare, Livrare GRATUITA pentru produse cu valoare mai mare de 85 lei. Pentru comenzi mai mici de 85 lei costul transportului este de 15 lei.

Predam coletul curierului a doua zi lucratoare de la efectuarea comenzii. Veti primi coletul la adresa indicata de dumneavoastra si veti achita suma ramburs (daca este cazul) curierului.

Retururile : va rugam sa ne anuntati inainte de intentia de retur, prin telefon sau e-mail. Se accepta retur stickerele care se afla in aceeasi stare in care le-ati primit (nedezlipite de pe hartia suport, neindoit, nesifonat, fara urme de murdarie, zgarieturi), in maxim 30 de zile de la data comenzii. In cazul in care doriti sa il returnati prin curierul nostru, costul transportului de retur este de 15 lei. Daca ati optat pentru rambursarea sumei platite la cumparare si produsul pe care l-ati returnat indeplineste conditiile de retur, vom returna banii in contul specificat de Dvs prin e-mail sau pe card, daca ati platit cu cardul. Banii vor fi vizibili in contul sau pe contul cardului in maxim 14 zile calendaristice. Returnam doar contravaloarea sticker-ului (nu si contravaloarea costului de transport).

Comenzi neprimite din cauza datelor de livrare gresite (numar telefon, adresa de livrare, etc) - Daca doriti sa va retrimitem un colet returnat de curier pe motivul de mai sus, va vom solicita plata in avans a comenzii (prin transfer bancar) si a unui cost de transport de 15 lei. Comanda va fi introdusa in sistem de administratorii magazinului (dupa corectarea informatiilor de livrare) iar plata va fi efectuata in baza facturii ce va va fi transmisa prin e-mail. Ne rezervam dreptul de a anula comenzile persoanelor care nu doresc sa respecte aceasta politica a magazinului.

Va rugam sa verificati datele de livrare in e-mail-ul de confirmare a comenzii si sa ne anuntati imediat ce ati observat o eroare, pentru a evita returnarea coletului din motivul de mai sus.

Pentru mai multe informatii despre politica de retur, va rugam sa consultati si pagina Termeni si conditii.