Prelucrarea datelor cu caracter personal

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Mumkin Pumpkin (mumkinpumpkin.ro)

Site-ul Mumkin Pumpkin (mumkinpumpkin.ro) este operat de societatea MINTMILL FASHION SRL, cu sediul in Str Delfinului 7, Sector 2, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarulJ40/594/23.01.2012.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Mumkin Pumpkin (mumkinpumpkin.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Mumkin Pumpkin (mumkinpumpkin.ro) in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Mumkin Pumpkin (mumkinpumpkin.ro) si a tertilor cu care Mumkin Pumpkin (mumkinpumpkin.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Mumkin Pumpkin (mumkinpumpkin.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. 

Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul mumkinpumpkin.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Mumkin Pumpkin (mumkinpumpkin.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. 


Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email 

  
  


  
  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  


  

Marturiile clientilor

 

Asta e unul din sticker-ele pe care le-am primit astazi. Sunt super incantata de el. Va multumesc pentru promptitudine, seriozitate si mai ales...

Mihaela

Vezi mai multe marturii